به گزارش قدس آنلاین، محمد جواد ایزدیان افزود: امسال ۱۴۵ هکتار از کشتزارهای شهرستان جغتای زیر کشت پیاز رفته بود که به طور میانگین از هر هکتار ۴۲ تن محصول برداشت شد.
وی با اشاره به این که ارقام عمده پیاز کاشت شده در این شهرستان زرد و طلایی است اضافه کرد: میزان مصرف سم و آفت کش در مزارع پیاز جغتای نسبت به سایر شهرستان ها پایین تر است.
سرپرست جهاد کشاورزی جغتای گفت: پیازکاران با رعایت الگوهای تدریجی در کشت می توانند میزان قابل توجهی از این محصول را در هر هکتار برداشت کنند.
شهرستان جغتای از قطب های مهم کشاورزی و دامپروری خراسان رضوی است که سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید می شود و از این طریق بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران می شود.
جغتای با ۳۴ هزار هکتار عرصه زراعی و باغی یکی از مراکز اصلی خراسان رضوی در زمینه تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته است.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری جغتای در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما